Krulknippen

Curlsys is een bijzondere techniek, en met name bedoeld voor golvend en krullend haar. Bij een Curlsysbehandeling worden de uiteinden geknipt in een bepaalde vorm, waardoor het haar in losse bundeltjes krullen gaat vallen. Door deze vele losse bundels krullen krijgt het haar twee keer zoveel volume.

De voordelen op een rijtje:

  • Natuurlijk krullend haar dat nauwelijks pluist en er veerkrachtiger uitziet.
  • Onzichtbare natuurlijke krullen komen weer te voorschijn.
  • Uw haar krijgt twee keer zoveel krullen en twee keer zoveel volume!

Voor wie?

Curlsys is mogelijk vanaf een haarlengte van ongeveer 10 centimeter. Een voorwaarde is wel dat het haar in een goede conditie is. Er moet minimaal twee centimeter af mogen. En houdt u er rekening mee dat het haar minimaal twee centimeter opkrult. Daar tegenover staat, zoals al aangegeven, dat u wel twee keer zoveel krul of slag krijgt als voor de behandeling. Het eindresultaat hangt dus af van wat u aan natuurlijke slag in uw haar hebt. Uiteraard krijgt u een goed advies voor thuis wat betreft de verzorging. Een 'gebruiksaanwijzing' voor uw nieuwe krullen!

Belangstelling?

We raden u aan om even langs te komen om de lengte, elasticiteit en de conditie van uw haar te laten bekijken als u een curlsysbehandeling overweegt.

©2013 Kapsalon De Tille - Alle rechten voorbehouden.